Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Ο Φεβρουάριος θα είναι καθοριστικός μήνας για εξελίξεις στο Ωραιόκαστρο


ΓΚΟΝΤΗΣ 1 DSC_0573Το ενδεχόμενο να δούμε σημαντικές αλλαγές στην ηγετική ομάδα του Δήμου (Προέδρος, αντιδήμαρχοι), με τη συμπλήρωση τού ήμισυ της δημαρχιακής θητείας στο Ωραιόκαστρο παραμένει ανοιχτό .
Για πολλούς ο Φεβρουάριος θα είναι καθοριστικός μήνας για τις εξελίξεις στο Ωραιόκαστρο. Πηγαίνοντας λοιπόν προς το τέλος Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου που είναι η καθοριστική ημερομηνία για αλλαγή ή την ανανέωση εμπιστοσύνης της ηγετικής ομάδας, βρισκόμαστε σε ένα σκηνικό προβληματισμού για το ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα καταλάβουν αυτές τις θέσεις.
Το παρασκήνιο είναι μεγάλο και τα διλήμματα μεγάλα και πολλά, όπως πολλές είναι και οι πιέσεις προς τον δήμαρχο που καλείτε να λύσει ένα σταυρόλεξο ισορροπιών. Οποιαδήποτε λάθος κίνηση μπορεί να είναι η αρχή για αλυσιδωτές αντιδράσεις στην δημοτική πλειοψηφία που προς το παρόν δεν επιθυμεί να διαταράξει τις πολύ λεπτές ισορροπίες στο εσωτερικό της παράταξης. Ένας λάθος χειρισμός μπορεί να βυθίσει την παράταξη σε εσωστρέφεια .
Από την αντίπερα όχθη, η κοινωνία του Ωραιοκάστρου δεν επιθυμεί οι αλλαγές αυτές να είναι περιορισμένες. Δεν το επιθυμεί διότι θεωρεί ότι έτσι, θα στοχοποιηθούν συγκεκριμένα πρόσωπα και το ζητούμενο δεν είναι αυτό. Όπως υποστηρίζει η πλειοψηφία των πολιτών, θα πρέπει να αλλάξουν θέση, μηδενός εξαιρουμένου, όλοι οι αντιδήμαρχοι ώστε η αλλαγή αυτή να σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας περιόδου για την δημοτική αρχή, με στόχο στα υπόλοιπα 2,5 χρόνια της θητείας της να παραχθεί ορατό έργο. Εκτός αυτού τα μέλη της δημοτικής διοίκησης που λόγο της θέσεως τους παρέμεναν στο απυρόβλητο, να καθίσουν σε θέσεις, «ηλεκτρικές καρέκλες».
Το επόμενο διάστημα πάντως θα είναι καθοριστικό, αφού όπως όλα δείχνουν, επιστρέφει η πρόσφατα ανεξαρτητοποιήθείσα δημοτική σύμβουλος κα. Αντωνιάδου Ρένα, ενώ «προβληματίζει» η «στάση» της παλαιάς φρουράς, όπως και η «μοναξιά» του πρώην αντιδημάρχου Ηρακλή Τσακαλίδη.
Για το τι μέλλει γενέσθαι μετά τον Φεβρουάριο 2017, κανείς δεν ξέρει .
Ο κ. Γαβότσης Αστέριος επί του παρόντος, ακούει προτάσεις αλλά τηρεί σιγή ιχθύος. Δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τις προθέσεις του, για το πώς σκοπεύει να κινηθεί και σε ποιο βαθμό θα προχωρήσει σε αλλαγές.
Ίδωμεν………………….κοντός ψαλμός αλληλούια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου