Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Ψάχνοντας την επόμενη μέρα της δημοτικής παράταξης «Ωραιόκαστρο Τώρα»

Άρθρο του Γεωργίου Γκόντη
Ένας χρόνος απομένει περίπου πριν από τις επόμενες δημοτικές εκλογές και μετά την δήλωση του Παντελή  Τσακίρη για την δημιουργία παράταξης με σκοπό την κάθοδο του σ΄ αυτές, η κουβέντα για την επόμενη μέρα της δημοτικής παράταξης «Ωραιόκαστρο Τώρα» στον δήμο Ωραιοκάστρου,  το τελευταίο καιρό μονοπωλεί το ενδιαφέρον των πολιτών.
Η κατάσταση «απνοιας»  που επικρατεί στη δημοτική παράταξη του πρώην δημάρχου Δημήτρη Σαραμάντου τροφοδοτεί σχεδόν σε καθημερινή βάση  με σενάρια για το μέλλον τόσο του πρώην   δημάρχου, όσο και των στελεχών της παράταξης που κάποτε βρισκότανε  στην πρώτη γραμμή.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικό site ο    πρώην δήμαρχος, ανάμεσα σε άλλα κλήθηκε να απαντήσει εάν θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο.
Ο κ. Σαραμάντος άφησε ανοιχτά όλα τα  ενδεχόμενα, αφού οι απαντήσεις του δεν ήταν ξεκάθαρες, δίνοντας έτσι τροφή για διαφορές σκέψεις όπως: Ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος,  ή θα είναι υποψήφιος άλλα σαν δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του, έως κι ακόμη ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε  κάποια άλλη παράταξη. Το μόνο ξεκάθαρο ήταν η δήλωση του ότι θα είναι παρόν σ΄αυτές.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση εάν θα είναι  παρόν στις επόμενες αυτόδιοικητικές εκλογές, δήλωσε ότι δεν έχει πει ότι δεν θα είναι παρόν, ενώ θεωρεί ότι, υποχρέωση του απέναντι στους πολίτες αυτού του τόπου και μετά από τις τελευταίες εκλογές, είναι να είναι παρόν.
Το πώς θα είναι παρόν και με ποιο τρόπο θα το αφήσει στο άμεσο μέλλον γιατί δεν λειτουργεί ατομικά, αλλά ομαδικά  και θεωρεί ότι μέσα από την ομάδα του συνδυασμού «Ωραιόκαστρο Τώρα» πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις ήρεμα νηφάλια για το καλό του τόπου και το καλό όλων.
Ακόμη δήλωσε ότι θα δει και τον εκλογικό νόμο πρώτα και μετά να πει οριστικά και επίσημα πλέον από ποιο μετερίζι και με ποιο τρόπο θα ασχοληθούμε με τον τόπο μας.

Ίδωμεν !!!!
Το ίδωμεν είναι προτρεπτική υποτακτική και σωστά χρησιμοποιείται έτσι. Ωστόσο, δεν μεταφράζεται «θα δούμε», αλλά  «να δούμε».
Γι’ αυτό λοιπόν κι εμείς,  «ας περιμένουμε να δούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου