Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Αρχίζει η κατασκευή διοδίων σε Νέα Ιωνία και Ωραιόκαστρο

Ποιο θα είναι το αντίτιμο;
Σταθμοί διοδίων θα στηθούν σύντομα στην Εγνατία Οδό σε Νέα Ιωνία και Ωραιόκαστρο (περιοχή ΤΙΤΑΝ) αφού αρχίζουν οι σχετικές εργασίες. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το αντίτιμο και οι οδηγοί αναμένουν τις σχετικές ανακοινώσεις για το κόστος διέλευσης και το πότε αυτά θα είναι έτοιμα.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» ανακοινώνει ότι βάσει της υπ’ αρ. 4779/3.10.2017 απόφασης της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θα εφαρμοστούν περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα του τμήματος της Εγνατίας Οδού μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Ιωνίας (Κ2 – χ/θ 318) και Ευκαρπίας/ΤΙΤΑΝ (Κ4 – χ/θ 326,5), για την εκτέλεση της α’ φάσης των εργασιών κατασκευής Σταθμού Διοδίων Θεσσαλονίκης στη χ/θ 322,2.
Στο μήκος της εργοταξιακής ζώνης θα είναι εγκατεστημένη η προβλεπόμενη εργοταξιακή σήμανση και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις δύο (2) ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας.
Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών για την προσωρινή όχληση και συστήνουμε την ιδιαίτερη προσοχή τους στο να ακολουθούν την εγκατεστημένη σήμανση των κυκλοφοριακών διευθετήσεων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας.
Για πληροφορίες σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες επί της Εγνατίας Οδού μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 1077.
http://www.life-events.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου